Новини

Всім вітання! Тут ви знайдете найсвіжіші новини та інформацію про нашу ролерську школу, а також дізнаєтесь які існують стилі катання, що необхідно, щоб навчитися котитися: види роликів, захист для роллера — налокотники, шоломи та інші аксесуари роллера. А також ви дізнаєтеся, які вікові групи йде набір, і в чому різниця груп і багато чого цікавого, пов'язаного з катання на роликах від А до Я....

— Ролики: Захист та шолом —

 

Якщо ви вирішили вчитися кататися на роликах навіть просто, спробувати, я би радив все одно надівати і захист і шолом! Поясню чому, тому що не знаєш коли впадеш.

 

 

Який захист повинен бути на дитині? Як правильно його надівати? Чи можна щоб дитина займалась без шолому, чи достатньо одного захисту? Який захист краще придбати?

 

Я своїм учням часто говорю “не впадеш не навчишся”. Падають всі і новачки і професіонали. Питання в іншому, чи вмієш ти Падати Правильно. Падіння на роликах може призвести до перелому або дуже не приємним болям. Тому краще надівайте захист!

 

Коли ти тільки починаєш вчитися кататися треба відразу розібратися в тому як правильно користуватися своїм захистом.

 

Захист:

Перше що треба і важливо зробити, це правильно визначити розмір. Для цього: 1) достатньо сказати продавцю вашу вагу та зріст, також не забудьте сказати що вам потрібен захист на дорослого чи дитину. Розмір найчастіше стоїть такий: S, M, L. Як для дорослих так і для дітей. 2) ви можете взяти  в оренду в нашій ролер школі і ролики і захист та спробувати який розмір вам підходить і вже потім придбати аналогічний або схожий товар.

Надівайте захист обов’язково правильно, а саме пластикова чашечка повинна бути опухлою стороною догори, плоскою частиною вниз. Та подивіться на ярлик кожного наколінника та налокітника, там повинно бути десь написано на яку ногу чи руку надівати захист, але може і не бути. Частіше за все там написано L (ліва), R (права) або Left (ліва), Right (права).  Захист буває також різний, так само як і ролики (легкий захист, відрізняється  дешевою ціною та маленькими пластиковими чашечками, та скромним матеріалом). Такий захист ми не рекомендуємо придбати. Лише тільки для першого заняття. На захисті краще не економити! По перше це ваше здоров’я, по друге це впливає на швидкість вашого навчання. Пам’ятаєте ту фразу “Не впадеш, не навчишся!” Саме тому краще приділити увагу вибору відомих брендів захисту та шолому. Як правило захист та шоломи можна придбати в тих самих спеціалізованих магазинах в яких ви доглянули роликові ковзани. Або ви можете звернутися до нас і ми допоможемо вам придбати хороші ролики та інвентар!

 

Шолом:

Часто на них пишуть від якого і до якого розміру він є. Перед тим як замовляти шолом заміряйти свою голову від лоба до потилиці. Розміри шоломів бувають різні  48-54см, 52-59см,  54-58см, 58-61см. Придбайте сертифікований товар! Якість такого товару вас не буде засмучувати.

Після придбання захисту та шолому познайомтеся з інвентарем. Краще за все це зробити дома. Треба надіти його,  відрегулювати розмір та познайомитись з інструкцією. Шолом фіксуємо під підборідям так щоб він тримався і не спадав з голови.